U kan onze praktijk vinden op de Antwerpsesteenweg 152 te Hoevenen. Deze straat is het verlengde van de Ekerse Leugenberg.

 

ACC bevindt zich vlakbij het sportcomplex Health City. Parkeergelegenheid vindt u vlak voor onze deur. Wij beschikken over niet minder dan 6 parkeerplaatsen.

Ook voor wie met het openbaar vervoer komt is er gelegenheid om vlak voor onze deur af te stappen.

 


Onze ruime wachtzaal biedt plaats aan een grote groep patiŽnten en hun baasjes.  Er zijn 2 van elkaar gescheiden ruimtes voorzien om het voor onze patiŽnten aangenamer te maken. Het is immers niet fijn om als klein kitten naast een bvb uit de kluiten gewassen Deense Dog te moeten wachten op jouw beurt.

In onze wachtzaal vindt u ook een ruime keuze aan voeding voor uw huisdier. Wij beschikken steeds over een grote voorraad van verschillende produkten. Wenst u een produkt dat wij niet in stock hebben ? Wij zullen dit met veel plezier voor u bestellen. 1 ŗ 2 dagen later kan u het komen afhalen.

Ook aan de verzorging werd gedacht. Allerhande verzorgingsprodukten zijn bij ons te verkrijgen. Voor het aanschaffen van verzorgingsprodukten en voeding kan u bij ons terecht tijdens de openingsuren. U hoeft dus geen afspraak te maken of telefonisch te verwittigen. Spring gewoon eens binnen.


Wij beschikken over 2 consultatieruimtes.  Hier zijn alle instrumenten en produkten aanwezig om uw huisdier volledig te onderzoeken en te behandelen. In deze ruimtes hebben wij alle aandacht voor de patiŽnten en hun baasjes.


Indien uw huisdier een chirurgische ingreep moet ondergaan krijgt hij van ons een stressverlagend medicijn toegediend waarna hij rustig naar de operatiekamer kan worden overgebracht. Hier zorgen wij voor de anesthesie en de chirurgische ingreep van onze patiŽnt. Deze wordt voortdurend in de gaten gehouden. Onze operatiekamer is uitgerust met alle moderne apparatuur om uw huisdier met de best mogelijke zorgen te omringen.


Na een ingreep krijgen onze patiŽnten de beste nazorgen in de hospitalisatieruimte. Hier verblijven ook dieren die ťťn of meerdere dagen observatie nodig hebben. Elke patiŽnt heeft een afzonderlijk plekje.