Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt pas zichtbaar nadat het goedkeurd is.
9 berichten.
Vanheesbeke karin uit antwerpen schreef op 5 maart 2018 om 15:32:
Heel hartelijk bedankt om zo snel te komen zondag 4/3 /18. Onze cooper was gevallen in een put. Hij was 17 en blind. Jullie waren zeer snel ter plaatse en cooper heeft een inslaapspuitje gekregen. Zo zijn we zeker dat hij geen pijn meer had. Heel hartelijk bedankt om naar lillo te komen .
Hilde uit Ekeren schreef op 10 november 2017 om 13:28:
Aan het ganse team. Heel hartelijk bedankt voor de pootafdruk die we mochten ontvangen van jullie van onze engelse bulldog Cyriel. Voor ons is dit een heel leuke attentie, zo hebben we toch nog een mooi aandenken aan hem. We voelen nog altijd zijn aanwezigheid hier in huis en het zal nog wel even duren vooraleer we het terug een beetje gewoon zijn zonder hem. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen die we al die jaren van jullie gekregen hebben.
Kristina uit Stabroek schreef op 27 juli 2017 om 12:21:
Hallo, Wij zijn opzoek naar een beagle pup teefje. Moest er hier iemand kennen die een nestje heeft? Een jonge herplaatser teefje mag ook.
Peeters uit Kapellen schreef op 15 mei 2017 om 15:50:
Hallo lieve Kim en Paul( heel het team) We willen jullie bedanken voor de goede zorgen en voor alles wat jullie de afgelopen 10 j voor BOBO hebben gedaan Het was / is moeilijk om onze lieve vent te moeten missen , maar hij is rustig ingeslapen en heeft nu geen pijn meer ? Veel te vroeg hebben we afschied genomen , bedankt voor de leuke pootafdruk en kaartje Ywan en wendy
Kloek Frank uit kapellen schreef op 2 augustus 2016 om 11:28:
Hartelijke dank aan dokter Vervloet voor alles wat ze voor onze malthezer Pruts doet , al is hij 15 jaar heeft wat problemen met zijn hart , maar telkens krijgt ze het voor elkaar hem terug goed op zijn pootjes te laten staan langs deze weg hartelijk dank voor alles dokter
Nancy uit Stabroek schreef op 12 juli 2016 om 11:38:
Bedankt voor gisteren spijtig genoeg dat mojito zo jong is moeten gaan
Melissa Naumann schreef op 11 juni 2016 om 10:13:
Goedenavond mevrouw, Een tijdje geleden zijn wij bij u langs geweest met onze kat. Ze stond toen heel wankel op haar pootjes en draaide heel de tijd met haar hoofdje. Uit de bloedtest bleek dat haar schildklier een te hoge waarde had. We zijn nu overgestapt naar de voeding die u ons aangeraden heeft en dit werkt! De brokjes eet ze zonder probleem op, enkel het natvoer laat ze staan. Ze draait niet meer met haar hoofdje en staat terug stevig op haar pootjes. Ze is terug helemaal de oude! šŸ™‚ Ik wou u ook nog eens even bedanken voor de goede zorgen! Dank u wel! Groetjes Melissa Naumann
Van Eyck Xavier en Jenny uit stabroek schreef op 22 maart 2016 om 13:40:
Hallo aan het hele team, we danken jullie voor de goede zorgen die jullie besteed hebben aan onze Jack, door heel moeilijke momenten hebben jullie hem doorgebracht. Op het laatste was het echter niet meer mogelijk en moesten we hem laten inslapen, met dank aan Kim en Paul. En zeker bedankt voor het mooie aandenken dat we mochten ontvangen van ons Jackske. Bedankt Jenny en xavier
Dominique uit Hoevenen schreef op 8 maart 2016 om 20:58:
Bedankt Kim voor gisteren. Kitty is rustig ingeslapen en binnenkort zal ze weer thuis zijn. Missen haar enorm veel! 18 jaar is niet niets Moeten nu ook nog aan onze Rossi en Minoes denken en ze verder goed verzorgenzzoals altijd. Xxx
Print Friendly, PDF & Email