Medewerkers

Kim Vervloet

Geboren in 1978. Studeerde in 2004 af met grote onderscheiding aan de RUG ( Rijksuniversiteit Gent ) in de keuzerichting gezelschapsdieren.

In datzelfde jaar is ze beginnen werken als dierenarts gezelschapsdieren. De vele bijscholingen en de grote praktijkervaring hebben haar gemaakt tot de dierenarts die ze nu is. Hoewel ze een grote interesse heeft in chirurgie behoudt ze toch graag het contact met de mensen als eerstelijns-dierenarts. Sinds medio 2007 is ze werkzaam in ACC.

Haar ambities voor de toekomst zijn zich verder ontplooien als chirurge zonder het alledaagse praktijkgebeuren van Animal Care Center uit het oog te verliezen.

foto kim krantje

 

Paul Wijnen

Geboren in 1966. Studeerde aan het RUCA ( Rijksuniversitair Centrum Antwerpen en de RUG ( Rijksuniversiteit Gent ) waar hij in 1991 afstudeerde. Vervolgens heeft hij nog een diploma hoger aggregaat behaald aan de RUG .

Paul Wijnen is gestart met een dierenartsenpraktijk gezelschapsdieren op 1 januari 1993. Hoewel het merendeel aan patiënten honden en katten betrof heeft hij altijd een grote interesse getoond voor de andere diersoorten zoals konijnen, knaagdieren, vissen, vogels, amfibieën en reptielen.  Hij is sinds een tiental jaar adviserend dierenarts voor een grote producent van kwalitatief hoogstaande dierenvoeding. Door vele bijscholingen heeft hij zijn kennis steeds up to date gehouden. Sinds medio 2007 is hij werkzaam in ACC.

Zijn ambities voor de toekomst zijn om Animal Care Center uit te bouwen tot een moderne, grote praktijk om tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse dierengeneeskunde.

foto paul krantje


Rini Rombouts

Rini was al sinds klein kindje bezig met dieren. Omdat ze opgegroeid is met dieren, was het voor haar niet meer dan logisch dat ze later iets met dieren zou gaan doen.  In 2009 is ze afgestudeerd als dierenartsassistente op het KHK in Geel.  Ondertussen werkt ze al 7 jaar in het Animal Care Center.  Zelf heeft ze 3 honden, 3 katten en 2 paarden om zich in haar vrije tijd mee bezig te houden.

foto rini krantje

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email